Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
HAHAHA ^^
Thursday, June 16, 2011

Bacebaceeeeeblogger-emoticon.blogspot.com
:65: Saya ni jenis tak pilih kawan

:65: Ramai orang kata saya tak comey , saya tak pedulikan semua tuh

:65: mak saya cakap jgan bercinta kalu org kte syg maen kan kite

:65: Saya benci dengan lipas , sebab lipas lari laju , sebab tuh saya tak sempat pukul dia.

:65: Saya suka dengan mak saya , sebab saya anak dia .

:65: Saya suka pergi tandas , sebab bila dah jatuhkan saham , saya rasa lega .

:65: Tiap-tiap hari selasa saya akan balik kampung sebab kucing saya akan melahirkan seorang anak .

:65: Saya selalu tumbuk pc sebab kalah main game SDO-X .

:65: Tiap-tiap hari jumaat saya suka makan cendol ssorang sebab masa tuh semua orang pegi sembahyang jumaat .

:65: Saya suka minum air horlicks sebab dalam iklan tv kata beli 2 percuma 1 anak patung .

:65: Saya dulu famous sebab saya dulu kawan dengan salman khan .

:65: Saya lebih rela kawan dgn cimpanzi berbanding kawan-kawan saya sebab diorg semua tak comel .

:65: Saya suka kat taylor lautner tapi dia tak hiraukan saya .

:65: Saya tak suka berbasikal sebab saya takde basikal .

:65: Saya suka tido dengan bantal daripada tilam sebab tilam tak boleh dipeluk .

:65: Saya suka dengan baby sebab bila baby senyum saya rasa baby tuh nak ngorat saya .

:65: Saya tak suka main kejar-kejar sebab takde sapa nak kejar saya .

:65: Saya suka makan lemang sebab pasal lemanglah saya kantoi puasa tahun lepas .

:65: Saya tak suka dengan Britney Spears sebab dia seksi , mak saya marah .

:65: Saya benci cicak sebab cicaklah membuatkan pc saya kejung .

:65: Saya tak suka dengan jennifer lopez sebab dia pernah ajak saya curik tayar lori .

:65: Ramai lelaki suka kat saya sebab saya tak pandai masak .

:65: Saya suka kluar shopping hanya untuk membeli choki2 .

:65: Itu jeyh la yang saya boleh bagitau, nak tau lebih lanjut sila dail talian bebas tol 1-800-pergi-mampos
PS blogger-emoticon.blogspot.com geng , kalau trkasar bahase . ampun dunia neraka blogger-emoticon.blogspot.com HAHAHAH blogger-emoticon.blogspot.com

blogger-emoticon.blogspot.com