Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
One weeks more.
Saturday, June 2, 2012
Hai my cuties readerssssssssssssss.

Alaaaaaaaaaaaaaa cuti tinggal lagi one weeks je. Buka sekolah nanti habis la dgn result exam dengan denda sbb gagal dengan pembetulan dengan bebelan cikgu-2. Fuhhh tak sanggupnyeee :( Lama tk update blog. Sbb malas and tkde idea nk bercerita. Saya sihat dan semakin gemuk awak tahu? Give me somes tips how to be slim back -___- Hahaha. I can't control my self when eat.

6 bulan lagi nk SPM. Ya Allah cpt nye mase berlalu and aku still tk boleh faham lg dengan ape yg cikgu ajar, dah la tahun ni tukar subjects. Pray for me eh? Heee thanks. Cuti ni tkde kemane pun sbb ayah busy dgn kerja dia, orang nk balik kg dia tk kasi. Ishhhhhhhhhhhh. Bosan la dkt rumah je -.-

Kerja kursus seni haprak tk siap ape lagi 10.7.2012 dah kena hantar. Aku mmg tk minat melukis :( Hmmmmmmmmmmmm mintak la ade akai sikit nk melukis, langoi punya tangan bila nk melukis keras je tk tahu nk lukis ape. Okay la. Ade twitter follow saya tau? Dah follow mentions me :) Sure I'll follow you back. Hereeeeee MY TWITTER. Bye my lovely visitors and readers. Assalamualaikum.