Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
Waiting for SPM result.
Friday, January 25, 2013
Assalamualaikum,

Lama dah tak update blog ni, nak kata busy tak busy langsung. Haha. Apa khabar smua? Macam mana dengan 2013? Everything okay or tidak? Risau sangat ni tggu result keluar. Berapa A agaknya eh.... Hmmmm seram seram. Pening fikir nak sambung study course apa. Lagi pun aku bukan pandai mana. Hm hm.

Result keluar bila ye? Sebab search dkt google tkde pun tulis tarikh bila. Ada yg cakap awal la lambat la. Aihh pusing pusingg kepala ku. (Ya Allah. Terkejut petir,fuuhhh -,-) Hujan lebat gila dkt segambut. For the same batch dgn aku, korang dah ready nak ambik result belum? Agaknya kalau result aku tak memuaskan apa umy and ayah membebel eh? Aduhh mst pening lagi. Haha. Doakan aku dapat result yg memuaskan eh? Haha x(