Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
Selamat menyambut hari KEMERDEKAAN yang ke-56 tahun Malaysia.
Saturday, August 31, 2013

Selamat hari kemerdekaan yang ke 56 tahun Malaysia. I love Malaysia and proud to be a Malaysian. We love you Malaysia.
Im The BIRTHDAY GIRL
Tuesday, August 27, 2013


Pandora bracelet and Iphone in my wishlist for my birthday soon :D
Monday, August 19, 2013

    Assalamualaikum and selamat petang.

Rasa bosan and takthu nak buat apa. So hapdet la belog ni haaaa. Kihkih. Post title mcm melampau je kan permintaan tu? Ah peduli. Its my 18 birthday so kena la up sikit hahahahaha.

Seriusly and hopefully dpt lah PANDORA dgn Iphone tu as my birthday presents this year. Amin... Okay ramai yg tahu PANDORA tu apa kan? And ramai juga yg tktahu. So I will explain for mereka yg tkthu. Eh tp ada org nk baca ke blog aku ni? Mst la ada. STALKER rmai hahaha. K k. PANDORA is GENUINE JEWELRY and harga pun cm ramjadah. Mahal kot. Dia ada bracelets, earrings, necklaces, rings and macam2 lah. Tapi yg aku tergodanya dengan bracelets dia. Sebab sebabbbbbbbbbbbb!!! Dia ada charms yg comel2 and ada meanings tersendiri.


Seee awal2 dah buat wishlist hehehe. Ingat lagi 8 hari tau wa punya birthday haha kisah pulak kan.
Price range dia berdasarkan sumber2 bantuan sir google. For bracelets depend on what materials yg kita nak lah. If pure silver dalam harga MYR260.00 if leather MYR250.00 kot. Gold pun ada tp mahal la. Charms dia pulak around MYR1++.00 untill MYR3++.00 gitu. Mahal kan? Tu baru silver. Belum gold. Aiyer. Tp yg bestnya lagi boleh collect macam2 charms. Kan dia dah cakap UNFORGETTABLE MOMENTS gitu. Hahahahahhaha.

PANDORA charms collections.
Banyak sgt kot charms dia. Semua ada meanings2 tersendiri. Haha. Nak nak nak. Okay la tu je nak ceritoo. For more tgk la web dia sendiri eh? PANDORA just click situ. Bye :)

P/S: Click the pictures if tk nampak! :)
Hmmmm.
   Assalamualaikum and Hi.

Hmmm next week 25th august balik hostel dah :'( Tak dapat celebrate birthday dgn family. Sambut dgn housemate la gamaknye. Tk best tk best. Huwaaaaaa! Then first sem wah mesti pack gila schedule aku. Assignments pulak mesti tkna kalah punya. Risau nya result final exam haritu nak keluar dah dalam berapa hari nanti. Damn me. Kalau pointer 2 kebawah mmg naya lah weh. Kalau ada fail subject pun lg naya. Tak pasal2 meREPEAT balik subject yg sama. Ahh mampus2. Risau tahap babun.

Rasa mcm nak edit blog ni. Tapi rasa malas pulak nak main code2. Ni yg leceh ni bila pakai blogskin. Tapi puas hati sebab dpt edit smuanya mengikut citarasa kita. Haaaa gituuuhhh hahaha.