Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
Hmmmm.
Monday, August 19, 2013
   Assalamualaikum and Hi.

Hmmm next week 25th august balik hostel dah :'( Tak dapat celebrate birthday dgn family. Sambut dgn housemate la gamaknye. Tk best tk best. Huwaaaaaa! Then first sem wah mesti pack gila schedule aku. Assignments pulak mesti tkna kalah punya. Risau nya result final exam haritu nak keluar dah dalam berapa hari nanti. Damn me. Kalau pointer 2 kebawah mmg naya lah weh. Kalau ada fail subject pun lg naya. Tak pasal2 meREPEAT balik subject yg sama. Ahh mampus2. Risau tahap babun.

Rasa mcm nak edit blog ni. Tapi rasa malas pulak nak main code2. Ni yg leceh ni bila pakai blogskin. Tapi puas hati sebab dpt edit smuanya mengikut citarasa kita. Haaaa gituuuhhh hahaha.