Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
Kurang sihat.
Tuesday, September 24, 2013
Assalamualaikum and selamat malam :)

Apa khabar semuanya? Lahaiii lamanyaa tak mengupdate. Well nak update akai mesti kena banyak idea apa nak tulis kan? Kahkah. Semua sihat kah?? Well as you read my tittle. Saya kurang sihat :'( suara pun dah engau... sebab hidung sumbat, tp hingus tarak pun. Hahaha. Batuk pun ada tp sikit-2. Biasa la, skrang cuaca tak menentu. Aiyakkkk...

Pening-peningggg... Tahu asal pening? Pening dengan sistem bus unisel. Aduhaiii sekarang nk kena print2 ticket and booking bus pulak. If tkde ticket tu tk boleh naik bus. Haihh tkleh pikir ke if tibe2 ada kelas ganti ke or what. Di sebabkn bus tk dpt nk pergi kelas. Mcm tadi. Tak memasal. Menyusahkan student betul. Ikutkan hati mmg dah huuuuuhhhhhhhhh entah. Dah la now tk boleh nak edit balik apa yg kita dah booked tu. So how? Tak ke annoying di situ? Geram!!!

Hello 14 october 2013. Cepat la sikitttttt... Saya nak balik rumah niii. Haihh sekarang dh tkleh sllu balik mcm dlu sbb schedule pack sangat2. Ahad je free. Emmmmm :/ Rinduu nya dekat si boboy. Sabar jela emmm. Okay la. Time too sleep! Goodnight <3