Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak.
Monday, June 30, 2014
Assalamualaikum & selamat petang... Dan selamat menahan lapar......


Selamat berpuasa kepada semua umat ISLAM. So today dah hari ke-2 berpuasa. Semoga berat badan ini MENURUN lah sikit :| Mihhmihhhhh. Lama rasanya tak update blog serabai ni sejak kerja ni. Last update pun masa tengah study lagi sekarang study pun dah graduate *berhenti senanyaa* hahaha. Ada sebab tersendiri kenapa berhenti ya? Ingat nak edit blog, tapi kang kalau dah edit subuh pun belum tentu dapat tidur selagi tak puas hati. Kohkoohhh!

So raya tahun ni baju kaler ape? Malas nak beli baju kurung or whatever tahun ni. Sebab kiteee dah mokkkmokkkkk ikit :( Lagipun nak saving duit nak pergi holidays! Yey! Nak tahu kemana? Tunggu di post seterusnya... Zasss! Byebye....