Alin, 20 yrs-old, KUL/MYS, PASSION for cats, food and travelling.
Short vacation to Krabi again!
Friday, October 31, 2014
Assalamualaikum & Hi.

Happy National Cats Day & Happy Halloween! :D

Lama tak update blog ni. Sebab taktahu nak update apa and malas sangat nak menaip! Even tahu tak ada orang baca pun blog ni hehe. Update untuk catatan diri sendiri je :)

So next week akan pergi bercuti lagi ke Krabi sebab pergi masa 30 July-2 August hari tu aktiviti snorkeling tak dapat di lakukan sebab cuaca no good. Hmmmmmm, And tibe2 time airasia buat promotion Sept hari tu gatal pulak tangan pergi check. Biasa lah kerja travel agency kan hari2 hadap webpage airasia tu :p k sambung balik, check2... Ternampak pulak promo price flight untuk ke Krabi for bulan November, go and back just RM160 ok?!! Gila kau taknak book hahahaha lepastu terus book tanpa memikir apa2. Sbab kalau kau nak pikir dulu lama2 mmg confirm naik la harga tu. Dah tahu sangat dah airasia punya trick ni. Siapa taknak kan November is peak season sebab laut cantik. So next week 5 until 7 November akan bercuti ke sana lagi. Hehehe.


See, total RM176 include processing fees and seats fees. Murah ke tak?????

So this time hotel yang aku pilih adalah hotel ANANTA BURIN RESORT price tak ingat la pulak berapa for 2 nights, Last time pergi aku stay Aree Tara Resort, Okay lah memang ok. So kali ni nak try yang baru pulak hehehe. I just can't wait for next week! :D

And nanti aku share tips and budget semasa di sana nanti semua okay? Have a nice day! Goodnight...